Den raskeste motorbåten i verden

Tenk på en strømlinjeformet, rask og vakker sjøskapning som en delfin eller en sverdfisk – på hvordan de bryter havoverflaten på den mest elegante måten i sin iver etter å komme frem fortere og bedre enn noen andre rundt dem; på hvordan de går fra å komme seg fram av nødvendighet til å bare ønske å leke seg med den indre motoren de er utstyrt med. Tenk deg så om du kunne fange denne elegansen og farten og lekenheten og putte det i en båt. Hvor lykkelig på en skala fra én til ti ville du da vært? Det behøver du ikke lenger tenke på, for det er allerede gjort. Med Outerlimits Super Leggera 52 (SL 52) vil du føle deg som ett med vinden og havet når du setter ut – og det skader slettes ikke at du ser ut som en million dollar mens du gjør det. Bli med på tur med en av verdens raskeste båter i dag.

Designet

Alle Outerlimitsbåtene er ferdigstilte for hånd. Bare dette alene forteller litt om den omtanken og kvalitetssikringen som inngår i designet. Det vises virkelig at det settes sin stolthet i håndverket, og det er nettopp derfor kunder som kun vil ha det beste velger Outerlimits. Kabinen tillater at man kan stå oppreist, og båten er utstyrt med luksus som flatskjerm, lydsystem og aircondition. Likevel veier ikke dette båten ned – farten er det viktigste, og selv om det er lagt opp til at man kan lene seg tilbake og nyte, er dette en røff båt som tåler den påkjenningen det er å være raskest i verden. For å oppnå dette brukes et materiale de er alene om, nemlig etterherdet karbonfiber-epoxy. Båten er på 15,5 meter, og har rene linjer som gir det lille ekstra til utseendet: Båten oser fart, men den oser også at dette er det beste av det beste akkurat nå.

Farten

Båten har to 1350 hk-motorer og oppnår over 220 km/t. Outerlimitsbåtene har derimot vært kjent for å oppnå en fart på opp mot 290 km/t. Dette er med andre ord ikke båten for deg som ønsker å beholde frisyren – dette går fort, og det gjøres i stil og i luksus.

Prisen

Det er vanskelig å si prisen på en Outerlimits-båt, for det finnes bare én av hver sort, for alle båtene bygges og designes i samråd med kjøperen. Men ønsker du å kjøpe båten brukt må du ut med rundt 5,5 millioner kroner.

Comments are closed.