De 5 dyreste motorbåtene

En motorbåt henter sin kraft fra en motor, som navnet tilsier. Dette i motsetning til for eksempel en seilbåt eller en robåt. Motorbåter er for deg som elsker fart og den salte sjøvinden i håret. Men for noen er ikke dette nok – vi vil også ha luksus og båt som skriker etter oppmerksomhet når man sakte siger forbi snekker og joller og sjarker inn i ulike havner i Norge. Er du på utkikk etter det beste av det beste? Her er de fem dyreste motorbåtene der ute – og du, ikke spar på farten, og husk å bruke solkrem.

Sunseeker Manhattan 50

Denne båten er nummer én dyreste motorbåt i verden. Den er din for mellom 600 – 800 000 dollar, så om du sitter på en norsk enebolig, men fristes av livet på havet, er båten din med kun et raskt hussalg. Båten har selvsagt VIP-suitefor de kveldene du ønsker å underholde med stil;separat spisestuefor matro og følelsen av luksus,og er trukket innvendig i lær. Som seg hør og bør for en båt som skal brukes i Norge er her oppvarming, egen generator og to 800 hk dieselmotorer.

Bayliner 5788

Nummer to på listen er Bayliner 5788, et fullelektronisk drops av en båt, med kameraovervåkning, badekar og oppvaskmaskin. Dette er noe man kan like – er man på havet ønsker man det enkle liv, ikke oppvask. Den er din for mellom 500 – 550 000 amerikanske dollar, men hva er vel det når man sitter igjen med en strømlinjeformet komet på vannet! Båten er utstyrt med 600hk, og er garantert å legge dine vannrivaler i vaken.

F Series, F450

Hvem vil vel ikke ha muligheten til å spise loff og reker fra taket på sin helt egen luksusbåt? Den muligheten får du med F Series, F450. For de riktig fine sommerdagene benytter du deg av soldekket, og med sitt tre-interiør er du sikret den rette oppmerksomheten og gode havstemningen.

Fairline Targa 52

Har du problemer med å legge båten til kai, eller vil imponere tilskuere med din feilfrie ankomst, er dette båten for deg. Den kommer nemlig med Easydock styrespak og fjernkontroll. Aldri mer pinlige kaisituasjoner – kun fløyelsmyk styring i luksuriøse omgivelser. For å toppe det hele finnes det her en app som vil gi deg kontrollen over alt du trenger å ha kontroll over i båten, for eksempel batteriet. Fullt utstyrt med TV- og lydsystem – og den er din for 400 – 455 000 amerikanske dollar.

Princess 56

Dette er den «billigste» dyre båten, men også den vakreste, og den passer for deg som ønsker å dra på tur med din familie. Båten har to kraftige Vovlo-motorer, kraftig nok når du skal imponere kona. Den kommer i tillegg med søkelys for ekstra sikkerhet – noe som er godt å ha med barna med på tur – og to store suiter med gjennomgang. Perfekt for de kvelder hvor mor og far vil ha litt spesialtid for seg selv. Herligheten er din for i underkant av 400 000 amerikanske dollar.

Comments are closed.